Cici Ceuticals is trotse sponsor van de Almeerse Dames 1

Cici Ceuticals is trotse sponsor van de Almeerse Dames 1

Cici Ceuticals is trots om aan te mogen kondigen dat wij vanaf het seizoen 2024-2025 de nieuwe sponsor zijn van het Dames 1 hockeyteam van de Almeerse Hockey Club. Ons logo zal dit seizoen prominent zichtbaar zijn op de rokjes van het team. We zijn trots om verbonden te zijn met deze groep getalenteerde en gedreven speelsters die dit jaar vol ambitie aan hun seizoen beginnen.

Net als de dames van Dames 1 is ook Cici Ceuticals een nieuw gezicht op de Nederlandse markt. We brengen hoogwaardige huidverzorgingsproducten, lichaamscreme, herstel producten en nutriceutical boosters naar Nederland, met de 40 jarige ervaring van INDIBA in Spanje als basis. De energie en vastberadenheid van dit jonge team sluit naadloos aan bij onze waarden van kwaliteit, gezondheid en herstel.

Speciale actie voor leden van de Almeerse Hockey Club Ter ere van deze samenwerking bieden wij alle leden van de Almeerse Hockey Club 10% korting op ons volledige assortiment. Zo kunnen zij optimaal profiteren van onze producten die ontworpen zijn voor huidverzorging, herstel en welzijn. De kortingscode kan gevonden worden langs het veld van Dames 1.

Cici Ceuticals op Super Sunday XL Daarnaast zullen wij aanwezig zijn op de Super Sunday XL bij de Almeerse Hockey Club. Hier krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met onze producten, advies in te winnen en de producten zelf te testen. Uiteraard is het ook mogelijk om direct aankopen te doen. Wij kijken ernaar uit om op deze dag de club en haar leden nog beter te leren kennen!

Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Dames 1 en kijken uit naar een succesvol seizoen, zowel op het veld als daarbuiten.

Terug naar blog